Foreldegeneralen

Teaterkråkenes leder Per Magnus (Pim) Lindberg har bakgrunn både fra russerevy, studentrevy og kortfilm på NRK.

Les mer

Fullt fokus på Teaterkråkene

- Jeg legger alt det jeg har i arbeidet med Peter Pan-oppsetningen, sier regissør Linn Olsen.

Les mer....

En fantastisk bra oppsetning

Det er bare å ta av seg hatten og gratulere Teaterkråkene med oppsetningen av musikalen Annie i sin helhet. Litt av et tjueårsjubileum.

Les mer...

 

Dette kunne vært vist på en nasjonal scene

Teaterkråkenes oppsetning av "Jungelboken" på Parkteatret kunne vært satt opp på en hvilken som helst scene i Norge. Forestillingen tildeles herved terningskast seks.

Les mer...

 

Parkteatrets ekstreme jungelforvandling

Scenograf Pål Dixon Sandberg ønsker velkommen inn i Teaterkråkenes neonjungel på Parkteatret.

Les mer...

 

«Jungelboken» i spennende kråkeversjon
Det er bare å glede seg til 20. oktober. Da er det première på Teaterkråkenes versjon av «Jungelboken».

Les mer...

 

Teaterdebuterer med å ha hovedrollen

Eirik Gulbransen (12) fra Refsnes har aldri sagt et ord på en scene. 22. oktober er han tittelrolleinnehaver på Parkteatret.

Les mer...

 

Høsten 2011 presenterer Teaterkråkene musicalen Oliver.

"Oliver" er en britisk musikal med musikk og tekst av Lionel Bart. Musikalen er en basert på boken Oliver Twist av Charles Dickens

Les mer...

 

Opplev Narnia oppsetningen om igjen i din egen stue

For å sikre deg DVD'en av denne fantastiske oppsetningen, send din bestilling til Dorte Aannestad. Dette er en profesjonell produksjon, og koster kun kr 200,-

 

Narnia premiere!

Med full klaff på premieren, fikk teaterkråkene ikke uventet strålende kritikk i Moss Avis. Les mer...

 

Narnia

Se filmklipp fra prøvene

Aktører og foreldre er i full gang med høstens oppsetning, og vi skal gjenta en tidligere suksess og sette opp Narnia i en ny og flott versjon. Teaterkråkene fortsetter satsingen, og er stolte av å ha fått Linn Olsen til å forestå regien. Ellen Marie Karlsen vil også i år lede orkesteret, så det er store opplevelser i vente på Parkteateret i høst. Les mer...

 

Støtt teaterkråkene med litt "god magefølelse"!

Teaterkråkene er med i konkuransen "god magefølelse". TINE plukker fortløpende ut 20 vinnere som hver vil motta 10 000,- Saken og antall mageføleler er viktig. Støtt oss ved å gå inn på God magefølelse og gi oss din gode magefølelse. Det tar kun 2 min.

 

Støtt oss med Grasrotandelen

Er du spiller hos Norsk tipping? Støtt oss ved å gi din grasrotandel til Teaterkråkene, organisasjonsnummer 986 509 127. Når du spiller for 100 kroner, vil 5 kroner gå rett til Teaterkråkene!

 

Du kan støtte oss på flere måter:

1. Du kan oppgi organisasjonsnummeret der du spiller.eller

2. Du kan sende gratis sms til 2020 med følgende melding: grasrotandelen 986 509 127 eller

3. Du kan be kommisjonæren velge Teaterkråkene for deg.

 

 

Eldre nyheter

 

Se filmklipp fra prøvene

Vi har fått tatt opp litt film to dager før premieren. Se filmen her.

 

Reklamefilm om Teaterkråkene og Trollmannen

Se den lille filmsnutten om Teaterkråkene her.

(17.9.2009)

 

Plakaten er snart klar

Også i år er det Anggoro Harris som tegner plakaten for Teaterkråkene. Anggoro har tidligere stått på lønningslista til Disney, men nå tegner han Trollmannen fra Oz for oss. Den endelige plakaten er klar i løpet av sommeren.

Les mer

(10.7.2009)

 

Trollmannen fra Oz

Mange mossinger har allerede spurt oss hva som blir høstens store satsning fra Teaterkråkene. 23. oktober er det premiere på Parkteatret for en storslagen versjon av klassikeren Trollmannen fra Oz.

Les mer

(29.4.2009)

 

Årsmøte 10. februar

Teaterkråkene avholder sitt årsmøte tirsdag 10. februar klokken 18.00 på Reier skole. Dagsorden er i henhold til vedtektene. Forslag som ønskes behandlet på årsmøtet må være styret i hende innen 27 januar 2009.

 

Gøy på foreldrekurs

Sist helg var foreldrene til Teaterkråkene på sitt eget teaterkurs. Foreldrene lærte ulike teaterteknikker og ikke minst hadde de det morsomt sammen.

 

Maskekurs for aktørene

Aktørene i teaterkråkene ligger ikke på latsiden utenom sesongen. 10 tirsdager er de på maskekurs med instruktør Benedivte Clausen. Ungene storkoser seg med malingsøl, tapetklistersøl og godt samhold. Se eksempler på masker her.

 

Pinocchio på DVD

Nå har DVD`en fra Pinocchio kommet. Den koster 200 kroner, og er en flott julegave. Petter har dem hjemme hos seg. Dere kan bestille dem på epost: johdyhre@online.no. Beløpet må betales inn til Teaterkråkenes konto. Alle Teaterkråker har fått epost om dette.

Tilbakemeldingene fra de som har sett filmen, er veldig positive. I år har vi en fulltreffer! Bestill en Pinocchio-dvd til alle du kjenner i julegave.

(16.12.2008)

 

Hva skal Teaterkråkene sette opp neste år?

Teaterkråkene ønsker tips om en god historie, fortelling, bok eller eventyr som du vil se som neste års oppsetning på Parkteatret. Det trenger ikke være noen ferdig musikal, men kan være noe vi kan få laget nytt manus og musikk til. Send forslag til gisle.haakonsen@gmail.com.

(23.11.2008)

 

Teaterkråkene gir ut CD

Allerede mandag 27.10 gis det ut en CD fra Pinocchio. CDen blir å få kjøpt på Parkteatret i forbindelse med hver forestilling. (26.10.2008)

 

Pinocchio sjarmerte publikum i senk

Dette skrev Moss avis etter fredagens premiere på Parkteatret. En full teatersal fikk oppleve de lokale talentene i full utfoldelse. Billettsalget går godt og det er solgt mer enn 1400 billetter til forestillingene. (25.10.2008)

 

Teaterkråkene fikk prisen

-Slike bidrag fra næringslivet er helt avgjørende for oss for at vi skal klare å sette opp så store forestillinger på Parkteatret. Det sa kasser i Teaterkråkene Toril Ulstad i sin takketale på Melløs i dag da Teaterkråkene ble utropt til vinner av scoringspotten på 50 000,- gitt av Moss FK og Mosseporten senter. (25.10.2008)

Les mer

 

Billettene går unna

Billettkontoret kan melde om at billettene til Pinocchio går unna som bare det. 700 billetter er allerede solgt. Erfaring tilsier at det selges mest billetter rett før og etter premieren på forestillingen. Vi har et mål om å selge 2000 billetter til Pinocchio, og med dette forhåndssalget er målet innen rekkevidde.

 

Urpremiere på Pinocchio

”Magisk” var et ord som Moss avis tok i bruk etter premieren på Teaterkråkenes oppsetning av Mio, min Mio for snart ett år siden. To tusen østfoldinger gledet seg over å se unge skuespillertalenter boltre seg på scenen i Parkteatret i Moss. Nå er snart Teaterkråkene premiereklare igjen med en helt ny versjon av klassikeren Pinocchio. Fredag 24. oktober skal stykket urframføres.

Les hele artikkelen her.

 

Billettene er lagt ut

Allerede nå kan du sikre deg billetter til Teaterkråkenes jubileumsforestilling; Pinocchio. Billettene er lagt ut for salg ved Billettkontoret i Moss. De holder til i Amfi-senteret, men billetter kan også bestilles på tlf: 69 24 15 15.

 

Pinocchio!

Teaterkråkene setter i år opp Pinocchio. Dette er et kjent og kjært eventyr for barn i alle aldre. Teaterkråkenes versjon av fortellingen er helt ny. Både manus og musikk er nyskrevet for anledningen. Regissør Benedicte Clausen har skrevet manus, og Charlotte  Skofteland Qvale har skrevet musikken. Premiere for Pinocchio er 24. oktober på Parkteateret.

 

7 nye Teaterkråker

7 Nye barn kom med i Teaterkråkene etter audition i mai.

 

43 håpefulle på audition

Teaterkråkene avholdt audition for å ta inn nye aktører den 15. mai. 43 barn og unge møtte opp for å prøve seg. Begivenheten ble dekket av både Moss Avis og Moss Dagblad.


Audition 15. mai
Barn som har lyst til å være med i Teaterkråkene kan møte på audition på Reier skole torsdag den 15. mai klokken 17.00. Ensemblet har behov for 4-5 nye aktører.

På audition vil det bli lagt vekt på lekenhet og utstråling såvel som sang- og skuespillertalent. Alle som stiller på audition må forberede en sang eller en tekst de til fremføre. På melding til audition kan skje til Petter Dyhre på tlf: 934 18 939. eller på epost: johdyhre@online.no.

 

Klart for ny sesong

6. mai klokken 18.00 starter Teaterkråkene årets sesong. Øvingene vil holdes på Reier skole som vanlig.

 

Kurs for aktørene

27. mars, 1. og 3. april arrangerer Teaterkråkene kurs for aktørene. Kurset ledes av instruktør Benedicte "Dikka" Clausen. Nesten alle aktørene har meldt seg på og gleder seg til å være noen dager sammen også "utenfor sesongen". Les mer om kurset her.  

 

Petter gjenvalgt

Petter Dyhre ble gjenvalgt som leder for Teaterkråkene på årsmøtet. Lars Ørmen ble valgt til ny nestleder, mens Thoril Ulstad er ny kasserer.

Årsmøtet kunne konstratere at Teaterkråkene går inn i jubileumsåret 2008 med en trygg økonomi.

 

Teaterkråkene får kulturpris
Teaterkråkene fikk Moss kommunes kulturpris for 2007. I begrunnelsen til hvorfor de unge teaterspirene burde få prisen het det blant annet: "De fantastiske barna og ungdommene i Teaterkråkene får til utrolige ting. I løpet av noen hektiske måneder skaper de imponerende forestillinger som hvert år gleder et par tusen publikummere på Parkteatret.".

Prisen ble delt ut den 23. januar 2008, og det var en stolt leder Petter Dyhre som mottok prisen. Fem av "teaterkråkene" var også med på tilstelningen.

Les mer om tildelingen på Moss Avis.no.